Home

Rooster

Als je inlogt in Momoyoga, zie je nog veel meer lessen staan die iedere week verschillen!

 

Tarieven

Bootcamp/Walk/Outdoor Yoga: € 35
Online Abonnement: € 30

Via Onlineyoga.behappyandhealthy.nl kun je ook lid worden van een Online Yoga Platform!

 

Docenten

Barbara Schriek – eigenaar van Yoga Hilversum

Mijn naam is Barbara en ik ben de eigenaresse van deze prachtige studio. Ik geef al les vanaf mijn 18e jaar. Dit begon met dans en later is daar yoga bijgekomen. In een periode dat ik niet helemaal mezelf was heb ik yoga ontdekt. Ik leerde wie ik ben, dat ik mezelf mocht accepteerde zoals ik ben en ook aandacht aan mezelf mocht besteden. Nog steeds volg ik zelf veel lessen, maar les GEVEN dat is wat ik het allerliefste doe. Alle kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan doorgeven aan anderen, zodat zij ook voelen wat ik voel als ik yoga beoefen.

Ik geef les aan zowel kleine als (hele) grote groepen. In Nederland heb ik de opleiding Power Yoga gedaan en mijn RYT 200 Teacher Training Hatha heb ik gehaald in Goa, India. Ik ben ‘moeder’ van twee kleine hondjes: Spyker en Bentley. Ik doe alles met heel veel liefde en passie en dat wil ik laten doorwerken in de studio.

Ik heb op grote events yoga gegeven, zoals Healthy Fest, Fitness Expo, Better Health Event. Nog steeds doe ik dat graag. Inmiddels organiseer ik zelf ook jaarlijks yoga- en sportretreats en maak ik online yoga programma’s.