Workshops & Verhuur

Mindfulness

Bij Yoga Hilversum kun je ook mindfulness training of coaching volgen.

Mindfulness betekent letterlijk: ‘aandachtig zijn’. Je leert aandacht te hebben voor gedachten, lichamelijke reacties en gevoelens, die zich op een bepaald moment voordoen. Door mindfulness te oefenen krijg je meer regie over je gedachten en emoties en gaan deze minder met je aan de haal. Je krijgt meer regie over je eigen leven. Je zult meer plezier ervaren en meer genieten van de kleine momenten in het leven.

Mindfulness helpt bij:

  • Piekeren en negatieve gedachten;
  • Werkstress en burn-out klachten;
  • Somberheid en depressie;
  • Angst, spanning en onrust;
  • Slaapproblemen en vermoeidheid;
  • Emotionele en psychische gevolgen van ernstige ziekte en tegenslag.

Bedrijfs yoga

Het is mogelijk om een speciale les, of een wekelijkse les te organiseren voor een groep. Dit kan een groep vrienden, collega’s of een team zijn of een hele organisatie.

Neem voor groepsprijzen en ander speciale verzoeken contact op met: info@yoga-hilversum.nl of 0651633987.

De les kan plaatsvinden in de studio in Hilversum, maar ook in je huis of op kantoor. We kunnen matten en andere props meenemen.

Privé yoga les

Bij Yoga Hilversum kun je naast de wekelijkse groepslessen en workshops ook een één-op-één privé yoga les volgen. De les zal aangepast worden aan jouw wensen en doelen.

Een privé yoga les helpt je om je begrip van yoga te vergroten of verdieping aan te brengen in je yoga practice. Privé lessen adviseren we ook bij speciale fysieke omstandigheden of als je op een therapeutische manier yoga wil beoefenen. Elke les wordt aangepast aan je specifieke wensen en zo wordt een programma op maat gemaakt voor je.

Retreats

Ga je mee met ons Yoga en Mindfulness Retreat in mei 2019 op Ibiza?  Geniet een week lang van yoga (hatha, power, yin), mindfulness oefeningen en meditaties, magische stranden met kristalhelder water en heerlijke vegetarische maaltijden.

Naast yoga is er nog voldoende vrije tijd over om van het eiland te genieten, een boek te lezen, te zwemmen in het zwembad of om naar één van de vele mooie stranden te gaan. Gegarandeerd dat je weer helemaal ontspannen, opgeladen en herboren naar huis gaat.

Ook organiseren we een Fitcamp en een SUP retreat!

Verhuur

Ben je op zoek naar ruimte voor een workshop of bijeenkomst op een goed bereikbare plek? De studio is te huur als vergaderruimte voor bedrijven, per dagdeel en eventueel ook per uur te boeken. Ook in combinatie met een yogales of workshop.

De huur is inclusief:

  • Gebruik ontvangstruimte, kleedkamer, douche en keuken;
  • Gratis thee en water;
  • Yogamatten, blokken, meditatiekussens en dekens.

De zaal (5 x 12 m) is een lichte, rustige zaal met een spiegelwand die door middel van rolgordijnen afgedekt kan worden. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. Er is genoeg ruimte voor yogalessen en dans, maar ook bijvoorbeeld voor bedrijfstrainingen en workshops. Neem voor meer informatie contact op met Barbara: info@yoga-hilversum.nl.

CONTACT

Albertus Perkstraat 5
1217 NK Hilversum
Tel: +31651633987
info@yoga-hilversum.nl